web analytics
sâmbătă , 22 iunie 2024

Despre Candidat

  • Salut, sunt Filip Claudiu-Gheorghe, candidatul la Primăria Baia Mare. Traiectoria mea este una impresionantă, reflectând o personalitate complexă și dedicată, cu contribuții semnificative în domeniile sportului, educației și securității. Ca fost sportiv de performanță, am strălucit în lumea sportului, iar acum îmi aduc experiența și pasiunea în domeniul învățământului și cercetării sportive.
  • Cu o înaltă calificare academică, sunt doctorand în sport și dețin o licență în Educație Fizică și Management în Sport de la prestigioasa Facultate „Bogdan Vodă”. În plus, mi-am consolidat cunoștințele în afaceri, obținând o licență masterală în Administrarea Afacerilor la Facultatea „Babeș-Bolyai” din Cluj și una în Afaceri Interne la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București.
  • Expertiza mea acoperă multiple domenii, inclusiv securitatea națională, resurse umane, S.S.M. (Securitate și Sănătate în Muncă) și P.S.I. (Protecția Situațiilor de Urgență), subliniind preocuparea mea pentru buna funcționare a comunității și siguranța cetățenilor, consolidându-mi astfel poziția ca un lider responsabil.
  • Pe lângă realizările academice și profesionale, cultiv pasiuni în afara sferei mele de activitate, manifestându-mă ca o persoană dedicată off-road-ului și sporturilor extreme. Această abordare reflectă un echilibru remarcabil între angajamentul în serviciul public și aprecierea pentru aventură și activități nonconvenționale.
  • Cu abilitățile mele de comunicare dezvoltate, pot contribui semnificativ la dialogul cu comunitatea, exprimându-mi ideile și viziunile în mod clar și persuasiv. Experiența mea vastă și diversificată mă recomandă drept un lider cu o viziune cuprinzătoare pentru dezvoltarea locală și îmbunătățirea calității vieții în Baia Mare. Prin această candidatură, mă profilez ca un agent de schimbare și progres, pregătit să fac față provocărilor și să contribui la prosperitatea comunității.
  • Sunt o sursă de inspirație nu doar prin realizările mele academice și profesionale, ci și prin implicarea mea activă în comunitate. Am participat la diverse proiecte locale, promovând inclusivitatea și coeziunea socială, demonstrând nu doar abilități de leadership, ci și o atenție deosebită față de nevoile și aspirațiile locuitorilor orașului.
  • În ceea ce privește viziunea mea pentru dezvoltarea locală, evidențiez proiecte concrete pentru îmbunătățirea infrastructurii, stimularea economiei locale și promovarea culturii și a valorilor comunitare. Planurile mele integrate reflectă nu doar o perspectivă pragmată asupra administrației publice, ci și o pasiune autentică pentru progresul durabil și echitabil al orașului.
  • De asemenea, manifest un angajament puternic față de transparența și responsabilitatea în guvernare, propunând implementarea unor mecanisme eficiente de consultare a cetățenilor și de raportare periodică, astfel încât procesul decizional să fie inclusiv și orientat spre nevoile reale ale comunității.
  • Prin toate aceste aspecte, mă prezint nu doar ca un lider competent, ci și ca un adept al valorilor sociale și democratice. Experiența mea vastă, viziunea proactivă și abilitățile mele remarcabile mă plasează într-o poziție ideală pentru a conduce Baia Mare către un viitor mai prosper și mai echitabil.

Partidul Verde