web analytics
marți , 16 iulie 2024

Indemn la Vot pentru Băimăreni: Filip Claudiu-Gheorghe, Candidat la Funcția de Primar

Dragi băimăreni,

Numele meu este Filip Claudiu-Gheorghe și mă prezint în fața voastră ca un candidat dedicat pentru funcția de primar al orașului Baia Mare. În aceste momente cruciale, când viitorul nostru și al orașului nostru stă pe un fir de ață, fac un apel sincer către fiecare dintre voi: ieșiți la vot!

De ce este important să votăm?

Fiecare vot contează. Fiecare voce are puterea de a schimba cursul evenimentelor și de a decide cine va conduce orașul nostru în următorii patru ani. Este esențial să nu lăsăm pe alții să decidă în locul nostru. Indiferența nu este o opțiune atunci când vine vorba de bunăstarea comunității noastre.

Ce propun pentru Baia Mare?

  1. Transparență și Integritate: Voi asigura o administrație locală transparentă, unde fiecare decizie va fi comunicată clar și deschis. Integritatea va fi piatra de temelie a mandatului meu.
  2. Dezvoltare Economică: Susțin dezvoltarea economică prin atragerea de investiții și sprijinirea întreprinderilor locale. Vreau să creez locuri de muncă și să îmbunătățesc standardul de viață al fiecărui băimărean.
  3. Infrastructură Modernă: Planurile mele includ modernizarea infrastructurii rutiere și îmbunătățirea transportului public, pentru un oraș mai accesibil și mai prietenos cu mediul.
  4. Educație și Sănătate: Voi investi în educația copiilor noștri și în sistemul de sănătate, pentru ca fiecare băimărean să aibă acces la servicii de calitate.
  5. Cultură și Sport: Voi promova cultura și sportul ca piloni esențiali ai comunității, susținând evenimentele locale și dezvoltarea infrastructurii sportive.

Cum puteți contribui?

Ieșiți la vot! Rezervați-vă câteva minute din ziua voastră pentru a merge la urne. Participarea voastră este esențială pentru a asigura un viitor mai bun pentru Baia Mare. Nu lăsați pe alții să decidă în locul vostru. Fiecare vot este o voce, fiecare vot este un pas spre un oraș mai bun.

Mesajul meu către voi

Dragi băimăreni, am încredere în voi și în puterea voastră de a schimba lucrurile. Împreună putem construi un Baia Mare mai prosper, mai echitabil și mai frumos. Sunt Filip Claudiu-Gheorghe și vreau să fiu primarul vostru, dar pentru asta am nevoie de sprijinul vostru. Ieșiți la vot și împreună vom reuși!

Cu respect și devotament, Filip Claudiu-Gheorghe Candidat la funcția de primar al orașului Baia Mare

Partidul Verde